Vásároljon és szereltessen fel nálunk, 1 szett (4 db) Continental nyári/négyévszakos abroncsot, regisztráljon és értékes ajándékot kap!

Vásároljon és szereltessen fel nálunk, 1 szett (4 db) Continental nyári/négyévszakos abroncsot, regisztráljon és értékes ajándékot kap!

Vásároljon és szereltessen fel nálunk 4 új Continental nyári vagy négyévszakos abroncsot az akció időtartama alatt, és regisztráljon nyereményjátékunkra, mi pedig elküldjük önnek az ajándék vásárlási utalványt!

Az akció időtartama: 2024. március 15. - április 30. Az akcióban csak ebben az időszakban kiállított számlabizonylattal lehet részt venni.

A regisztrációt legkésőbb 2024. május 7-ig el kell végezni.

Nyeremények:

  • 14" - 17" méretű abroncsok (nyári vagy négyévszakos, személy-, kisteher, SUV, 4x4) esetében 10 000 Ft értékű eMag, jegy.hu vagy pelikan.hu vásárlási utalvány

  • 18" - 23" méretű abroncsok (nyári vagy négyévszakos, személy-, kisteher, SUV, 4x4) esetében 25 000 Ft értékű eMag, jegy.hu vagy pelikan.hu vásárlási utalvány

Az ajándék utalványok korlátozottan állnak rendelkezésre!

A promócióban magánszemélyek és cégek is részt vehetnek (kivéve gumiabroncs kereskedőket). Ugyanazzal az e-mail címmel kétszer lehet regisztrálni, különböző vásárlások esetén.

Az ajándék utalványokat elektronikusan küldjük a regisztrációkor megadott e-mail címre.

Regisztrálni ITT lehet!

További részleteket pedig ITT talál.