Dotz termékinformáció

Kosár: 0 db

Autógumi kereső, méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autógumi kereső, autó alapján

Idény
Autómárka

Gumi + Felni összeszerelve

Idény
Autómárka

Acél- és alufelni kereső

Autómárka

DOTZ tuning felnik: tökéletesség 1985 óta

A Dotz az 1. számú tuning könnyűféfelni gyártó Európában!

Amikor a DOTZ-t 1999-ben létező márkanévként integrálták az ALCAR csoportba, ez csak név volt. Most, 20 évvel később, szenvedéllyé vált, amelyet elkötelezettség, professzionalizmus és mindenekelőtt izgalom jellemez, ez tette vezető márkanevvé az európai könnyűfém felni piacon. A tuning márkaként elhelyezett DOTZ kiemelkedő pozícióval rendelkezik a kifinomult felnik és a tuning szakértők körében. A DOTZ vásárlói nemcsak a stílust, hanem még ennél is fontosabb értéket: biztonságot vásárolnak a termékekkel.

A felniket savas tesztnek vetik alá és igazolják a műszaki alkalmasságot. A kerekeket az osztrák Hirtenberg város központjában, a tuning márka európai főhadiszállásán tervezik és keltkik élétre. Fiatal és motivált stílusspecialistákból álló csapat fejleszti, akik inspirációt kapnak a fő piacokról, például az Egyesült Államokból és Japánból. Európában a DOTZ figyelemre méltó trendet képvisel az utánszerelési piacon.

Dotz termékek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.