ChengShan gumi kereső

Méret
/ R
Idény

ChengShan információk

ChengShanA ChengShan kedvező árú gumiabroncs Kínából.

A ChengShan termékkínálata

Gumiabroncsok széles portfólióját kínálja a Cooper ChengShan vállalat, mindenfajta személygépjárműre, kisteherautóra, teherautóra, autóbuszra, mezőgazdasági és munkagépekre, és off-road járművekre. A ChengShan márka számos tanúsítvánnyal büszkélkedhet, többek között: CCC; ISO9001/16949; QS9000; INMETRO; DOT; GCC.

Gazdasági adatok

A Prinx ChengShan, az egyik legnagyobb szakosodott cég, az Arcelor Mittal 100 millió USD-os befektetésének köszönhetően a világ legeredményesebb acélhuzalgyártó vállalatává vált. A ChengShan Group a tulajdonában lévő szállodai létesítmények tervezésére és fejlesztésére is komoly összegeket fordít, a magas színvonal biztosítása érdekében. Leányvállalata eredeti és kiváló minőségű tengeri termékeket szállít Kínából az összes európai forgalmazóhoz. Világszerte több mint 100 országba exportálnak.

A ChengShan története

1976-ban megalapítják a Chengshan Tire-t. 1981-ben saját duplaöntésű vulkanizálót terveznek, ezzel megteszik az első lépést felfelé a top 60 nemzeti gumiabroncsgyártó ranglétráján. 1988-ban megépítik Kína legelső hazai radiál-abroncs gyártósorát. 2004-ben új márkalogót mutatnak be a pekingi Great Hall-ban. A piaci érték elérte a 4 milliárd RMB-t, így a Chengshan lett a harmadik legnagyobb hazai vállalkozás. 2006-ban a Chengshan és a Cooper Tire and Rubber Company (Egyesült Államok) létrehoz egy közös vállalatot Cooper Chengshan (Shandong) Tire Company Ltd. néven. 2014-től kezdik el gyártani a Cooper abroncsokat.

Garancia

A ChengShan gumiabroncsokra a gyártó a vásárlástól számított 2 év garanciát vállal.

Bővebben

ChengShan nyári gumi

ChengShan téli gumi×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.